8 listopada 2024

Wyniki Konkursu Fotograficznego dla dzieci i młodzieży “Kuchnia Regionalna Podkarpacia”

Komisja Konkursu Fotograficznego dla dzieci i młodzieży „Kuchnia Regionalna Podkarpacia” oceniła najwyżej poniższe prace:

  1. „Żurek Rzeszowski” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 25 IM. PRYMASA TYSIĄCLECIA W RZESZOWIE
  2. „Żurek rzeszowski” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ W BĄCZALU DOLNYM
  3. „Hreczanyki po Wojtkowemu” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. ADAMA MICKIEWICZA W MOKREM
  4. „Dyńki” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 12 IM. ARMII KRAJOWEJ W DĘBICY
  5. „Banianka – zupa z dyni” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. TYTUSA TRZECIESKIEGO W MIEJSCU PIASTOWYM
  6. „Kacapoły” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ W JAMACH
  7. „Kartoflaczki” – ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 8 SPECJALNEJ W JAROSŁAWIU
  8. „Kisełycia” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 1 IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA W USTRZYKACH DOLNYCH
  9. „Kaczka w kapuście” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. PROF. TADEUSZA SINKI W MAŁEJ
  10. „Szwaby podkarpackie” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 8 W JAŚLE
  11. „Proziaki” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 3 IM.WOJSKA POLSKIEGO W MIELCU
  12. „Hreczanyki danie regionalne Podkarpacia” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 13 IM. JANA BYTNARA RUDEGO W MIELCU
  13. „Fuczki” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. ROTMISTRZA WITOLDA PILECKIEGO W ŻYZNOWIE
  14. “Bieszczadzkie proziaki” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. ŚWIĘTEGO ANDRZEJA BOBOLI W KOSTAROWCACH
  15. “Kapackie Fuczki” ze SZKOŁY PODSTAWOWEJ SPECJALNEJ NR 2 W MIELCU

Zgodnie z regulaminem konkursu zwycięskie szkoły wezmą udział w warsztatach kulinarnych zorganizowanych przez Zespół Szkół Gospodarczych w Rzeszowie.

Udostępnij...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter